[Qui] Hola, sóc en Rafael, vaig néixer als ´70 i sóc mecànic de restauració de motos. Ja de petit desmuntava (i tornava a muntar…) motos de tota mena.

[Per a què] Restauro, i, al igual que tu, m’encanta, m’agrada, m’apassiona i em satisfà poder restaurar. M’agrada retornar al seu estat natural, al seu estat inicial, veritables joies d’art que es mereixen estar de nou a la carretera rodant. M’apassiona donar-les-hi vida. Quan veig passar pel costat una Enfield, Norton, Derbi, Honda, Kawa,… em giro per observar-la i, al qui la porta, sempre li demano el mateix (la meva dona de paquet n’és testimoni): Et faria res donar un cop de gas?

[Què] Faig que es pugui seguir gaudint i disfrutant de la conducció de motos meravelloses. Ajudo a que conduir una moto clàssica segueixi essent una experiència única i una veritable sensació de llibertat!

[Com] T’ajudo a restaurar la moto o bé la restauro amb tu o bé la restauro per tu. Sabies que restaurar una moto pots fer-ho restaurant, renovant o recuperant les seves parts? Diu el codi tècnic de la FIVA, segons els grups de conservació i el seu estat que les motos poden ser: originals, autèntiques, restaurades o reconstruïdes.

Decideix-te i restaura la moto i, si vols, et dono un cop de mà.

Amb tu o per a tu

Com et deia, faig el que se fer, i això és, restaurar motos. Si t’animes a restaurar la teva moto però, no ho veus del tot clar, et puc donar un cop de mà. T’ofereixo restaurar la moto amb tu o bé fer tota la feina per a tu.

[Amb tuPer restaurar la teva moto, ens hi posem els dos mans a l’obra.

Pots desmuntar-la tu mateix mentre t’acompanyo i et guio en el procés. Mentrestant restaurem la moto, t’explico com fer-ho i com funciona. Gaudiràs i aprendràs de la moto i a la vegada adquiriràs coneixements de com fer manteniments a posteriori.

Una altra opció és, que mentre restauro la teva moto, anem comentant tot el procés i m’ajudes a recuperar peces, neteges, reconstruccions, recerques, compra de recanvis, …

[Per a tuSi el que a tu t’agrada és sortir amb la moto i gaudir d’ella els dissabtes a les tardes o diumenges al matí, deixa que faci tota la feina per tu.

Et restauraré la moto al 100% mentre comentem com van els treballs. A més a més, podràs fer el seguiment de la restauració de la moto a través a la web accedint dins la teva zona privada. Quan acabi tindràs un magnífic reportatge del seu seguiment.

Per fer-te la idea d’algunes de les meves restauracions, pots anar a l’apartat restaurades o bé clicant a restaurant-les per veure les que actualment estan en procés de restauració.

Truca’m o envia’m un missatge, m’agradarà!

Pots fer-ho a l’adreça rlm@restauralamoto.com o al telèfon 655 466 269