[Qui] Hola, sóc en Rafael, vaig néixer als ´70 i sóc mecànic de restauració de motos. Ja de petit desmuntava (i tornava a muntar…) motos de tota mena.

Rafael e Restauralamoto

Sóc en Rafael de Restauralamoto

[Per a què] Restauro, i, al igual que tu, m’encanta, m’agrada, m’apassiona i em satisfà poder restaurar. M’agrada retornar al seu estat natural, al seu estat inicial, veritables joies d’art que es mereixen estar de nou a la carretera rodant. M’apassiona donar-les-hi vida. Quan veig passar pel costat una Enfield, Norton, Derbi, Honda, Kawa,… em giro per observar-la i, al qui la porta, sempre li demano el mateix (la meva dona de paquet n’és testimoni): Et faria res donar un cop de gas?

[Què] Faig que es pugui seguir gaudint i disfrutant de la conducció de motos meravelloses. Ajudo a que conduir una moto clàssica segueixi essent una experiència única i una veritable sensació de llibertat!

[Com] T’ajudo a restaurar la moto o bé la restauro amb tu o bé la restauro per tu. Sabies que restaurar una moto pots fer-ho restaurant, renovant o recuperant les seves parts? Diu el codi tècnic de la FIVA, segons els grups de conservació i el seu estat que les motos poden ser: originals, autèntiques, restaurades o reconstruïdes.

[On] Al taller de Restauralamoto, he intentat que hi hagi un espai tant per a la teva moto clàssica, com per a tu. He mirat que sigui un taller de restauració i manteniment de motos clàssiques a la meva manera, [qui em coneix ja sap que tinc idees rares] en el que treballar-hi sigui un plaer i en el que la moto i el seu pilot siguin les protagonistes!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Decideix-te i restaura la moto i, si vols, et dono un cop de mà.

Amb tu o per a tu

Com et deia, faig el que se fer, i això és, restaurar motos. Si t’animes a restaurar la teva moto però, no ho veus del tot clar, et puc donar un cop de mà. T’ofereixo restaurar la moto amb tu o bé fer tota la feina per a tu.

[Amb tuPer restaurar la teva moto, ens hi posem els dos mans a l’obra.

Tinc preparat un box per tal que tinguis un espai per que puguis fer tant la restauració de la teva moto com el seu manteniment.

Box Restauralamoto

Box de manteniment

Box Restauració

[Per a tuSi el que a tu t’agrada és sortir amb la moto i gaudir d’ella els dissabtes a les tardes o diumenges al matí, deixa que faci tota la feina per tu. Aquest es el meu taller!

Restaura la moto

Taller de restauració d’en Rafael

Et restauraré la moto al 100% mentre comentem com van els treballs. A més a més, podràs fer el seguiment de la restauració de la moto a través a la web accedint dins la teva zona privada. Quan acabi tindràs un magnífic reportatge del seu seguiment.

Per fer-te la idea d’algunes de les meves restauracions, pots anar a l’apartat restaurades o bé clicant a restaurant-les per veure les que actualment estan en procés de restauració.

Truca’m o envia’m un missatge, m’agradarà!

Pots fer-ho a l’adreça rlm@restauralamoto.com o al telèfon 656 846 050