On trobar ferros?

Tinc ganes de comprar-me una moto. Una moto  clàssica. Una moto especial. Una moto fabulosa, increïble, sensacional, d’època, antiga, vintage,…

http://pistonbrew.blogspot.com.es/2012/09/criando-malvas-en-ny.html

Vaja, un ferro d’aquells inoblidables. Un ferro amb totes les qualitats per ser el meu ferro! Un ferro d’aquells que quan passi pel carrer la gent es giri sols escoltar el soroll.

Un ferro que el pugui sentir!

Recordo aquelles preciositats com si fossin avui, ….

la Royal Enfield 500,

Royal-Enfield-500-1951

Royal-Enfield-500-1951

la CB200,

Honda CB200

Honda CB200

la Bultaco Metralla GT o la GTS,

Bultaco Metralla GTS

Bultaco Metralla GTS

la BMW R27,…

BMW R27

BMW R27

Saps on puc trobar ferros?

Per si a tu també se t’ha acudit la terrible idea de comprar-te un ferro, et  deixo els següents links on començar a buscar.

Et recomano donar una volta per les diferents fires que es fan per arreu, com pels diferents mercadillos o, senzillament, als mercats d’antigualles dels dissabtes o diumenges.

Algunes de les meves adquisicions són fruit d’un calenton visitant alguna fira anunciada amb els familiars cartellets fosforitos que trobem penjats als senyals de trànsit de les carreteres.

I si vols passar una estona i veure que hi trobes per la xarxa, aquí et deixo les webs mes interessant: yclasicostodocoleccionmilanuncioslamanetasolo-motos; segundamano; motos.coches; motocasion; autoscout24; locanto; anunciosocasion; olx; tusanuncios; ganga; blidoo; merkatia; habitamos; portalmotos; ocasionmotos; ebay.

yclasicostodocoleccionMilanunciosLamanetasolomotosSegundamanoMotosMotocasionAutoscout24LocantoAnunciosocasionOlxtusanunciosgangablidoomerkatiahabitamosPortalmotosOcasionmotosEbay

Si saps d’alguna altra web on poder comprar un ferro, comenta-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *